mandag 23. april 2012

Fantastiko !!!!

Yeahhhhhh !!! Ingen over, ingen under, ingen ved siden !!!
Ny kurskveld gjennomført og ny stigning i prestasjoner J Hvor skal dette ende ???

Vi troppet som vanlig opp i god tid og ruslet rundt og koste oss. Fikk snust masse samt at hver gang jeg var så uheldig å dra i bandet, så snudde mamma…. Du verden for ei vinglete dame da ??? Jeg jobbet godt for å få henne under kontroll – var jo tross alt litt flaut om de andre skulle få øye på en sånn oppførsel….  

Flere andre hunder kom til etter hvert, og jeg forholdt meg rolig. Gadd ikke yppe meg mer. Mamma merker når jeg får blikk kontakt med andre hunder og det begynner å bygge seg opp. Rekker ikke å reagere før turen går i motsatt retning eller noe annet spennende skjer J Jeg får rett og slett ikke tid til å opponere. Og skulle jeg en sjelden gang komme med et lite utbrudd, ja da blir periodene kortere og kortere J  Fantastisko ! Fra å opptre som en galning på første kurskveld, så oppfører jeg meg nå som et førsteklasses eksemplar J Og mamma ? Joda, nå trenger hun ikke kastes i søpla mer hvertfall.…. Mamma'n min er den beste i hele verden (hun også J) !!

Eneste gangen jeg fortsatt blir «litt» ivrig er når de andre får løpe og leke - har jo bare så kjempelyst til å bli med ! Men til og med når de andre trente innkalling idag, så gikk sånn fint. Vi trente "sitt", "dekk", "sitt opp" og "stå" mens de andre løp. Kjempekontakt !!J Tror ikke jeg fikk med meg at de andre beveget seg engang…. J Og innkallinga mi ? Jo den var eksemplarisk J Rett på plass med en gang. Det jeg skal jobbe litt med nå er at jeg skal løpe ENDA fortere inn. Mens de andre ?? Jo da, mange benyttet sjansen til flere løperunder – elleville for å få lov til å sprinte rundt som noen frie vimser…. Men SÅNT gjør ikke JEG altså – bare så DET er sagt ! 

På fellesdekken var mamma kjempeflink til å jobbe sånn at jeg kunne ligge stille og rolig på samme sted. Bare jeg hadde lagt med ned, så gikk hun mange meter fra meg og ventet og ventet inntil hun endelig bestemte seg for å komme tilbake. Liker egentlig sånne øvelser, for da kan jeg slappe av mens andre jobber…..

Men det var én øvelse jeg reagerte på. Det var når eierne BYTTET hund ! Mamma forsvant med en annen bc mens jeg ble med en annen mann. Gudbedre meg så sjalu jeg ble !! Nei vet du hva ! Jeg VIL ha mamma’n min for meg selv, altså ! 

Men det aller aller aller aller ALLER beste med treninga i dag var foten som vi har strevd med tidligere. Du verden som jeg jobbet J Først med leke, deretter uten – fokuset var der hele tida J Mange vendinger – forbi den grå hunden med lang pels foran øynene (den som jeg har reagert på og som jeg vanligvis følger med argusøyne) – rundt og tilbake igjen– frem og tilbake utallige ganger – for så å avslutte med sitt under marsj J Så kom leking som belønning før vi gikk på’an igjen – leeeeenge – mange ganger – mamma hadde ikke lyst til å gi seg. Så nesten ut som om hun hadde en klump på halsen ?? Hun så hvertfall ut som om hun var sprekkeferdig av stolthet J Instruktørene kom med haugevis av lovord de også, for de fikk med seg det som skjedde J De er kjempeimponert over stigninga mi. Endelig har jeg fått vist frem det jeg har trent så lenge på J

Mamma smilte i bilen på hele hjemveien. Og så mange fine ord som kom på den turen, ja det tror jeg ikke jeg har hørt før i hele mitt liv. Jeg tror rett og slett mamma var superfornøyd med meg i dag J Som belønning for vel gjennomført dag, så fikk jeg tørrfisk når vi kom hjem J
Fantastiko !!!

2 kommentarer:

  1. Å så gøy å lese :D Høres ut som hun var en drøm å trene. Er så fantastisk når man bare får til.

    SvarSlett
  2. Kjenner jeg blir stolt på deres vegne jeg :) Skikkelig gla' innlegg :)

    SvarSlett