lørdag 7. januar 2012

Trening, trening og atter trening

Jeg klarte å lure mamma og pappa en god stund med at jeg var redd langs veien, men takket være masse gode råd og tips så sier de at de har gjennomskuet meg J Nå nytter det ikke lengre å sette opp et engstelig og uskyldig blikk, skjelve i beina og dra i båndet. 
Hvem kan motstå DETTE blikket da... ??
Jeg er KLAR !! Er du ?Resultatet har vært skikkelig intensiv trening for å få «kontroll» over meg igjen. Så nå har jeg like streng oppdragelse langs veien som ved matskåla ! Og vet du hva ?! DET HAR GITT UTROLIGE RESULTATER ! JIPPI !!!!!  J J J J J J J J J

Det startet med denne sjanglinga til mamma hvor jeg bare måtte følge etter for å passe på at alt gikk greit. Mange av treningene ble utført i hagen, men jeg hadde også noen på bilskogsveien (uten trafikk der også). Så begynte vi så smått å bevege oss ut på veier med veldig lite trafikk. Jeg gikk da som en «prest» ved siden av. Vi nærmet oss sakte med sikkert den «store veien». Noen korrigeringer ble gjort, og plutselig var vi helt ute ved veien før vi visste ordet av det J Og det beste av alt: Jeg hørte fremdeles på mamma J Hun hadde jo leika med hele tida, så det ga meg en god trygghet på at «dette har jeg gjort før - dette takler jeg !».
Vi har også prøvd å gå på fortauet på «den store veien». Jeg har fremdeles litt å trene på her, for jeg trengte noen korrigeringer i ny og ne. Men alt i alt er jeg kjempeoptimist nå. Ser at det går riktig vei. Er SÅÅÅÅ stolt av meg selv !! Og jeg ser at mamma og pappa er kjempefornøyde J Det er jo en ekstra bonus å gjøre eierne blide….

Har laget en film fra noen øvelser jeg gjorde idag. Lyst til å se hvor flink jeg er ?


Nam - Snø smaker jammen godt !
Min første nyttårsaften er nå vel overstått. For å unngå at jeg ble skremt av alle rakettene, reiste vi til fjells. Men jeg skjønte egentlig ikke hva det var å være redd for. Dessuten var det snø på fjellet. Jeg har ikke fått oppleve så mye av det tidligere, så det var gøy å løpe rundt og hoppe og sprette i snøen. Ikke gjetet jeg på ski eller staver heller. Ergo gikk det over all forventning å gå i band på skitur.

I dag har jeg vært på lang tur gjennom skogen og ut til svabergene. Det har jeg vasset og kost meg. Det er fortsatt kaldt i vannet, men hva gjør vel det for en liten tøffing ??
Vinter på sørlandet... Bare MÅTTE vasse litt i sjøen... Som far - så datter....

6 kommentarer:

 1. Så bra at det går fremover med bilene!! :)Flinke Citrix.

  SvarSlett
 2. Så superbra å lese at tipsene du fikk fungerer! Jeg sa jo at du snart kom til å traske langs veien ;)

  Et bittelite tips til "mamsen" din, Citrix. Prøv å unngå å bruke synlig leke når du skal trene avstandskommanderingen. Jeg ser at hun begynner å "gjete" leka og du vil muligens bare få tregere og tregere oppsitter og dårligere neddekk. (Snakker av erfaring, da vi har ei her som er en J**** på å gjete baller.)

  Ellers banker hun jo Furi langt ned i potene på både selvkontroll og på lydighetsfronten. Hehe! Fliiiiinke er dere! :D

  SvarSlett
 3. Takker for godt tips. For en som kun har holdt på med lydighet i hverdagen (ikke konkurranser), så er det såååå godt å få med seg tips fra dere som er mer drevne :-) Sette stor pris på det !

  Citrix er flink til å lære, men jeg er forberedt på at søsknene bare suser forbi i kunnskapsnivå etterhvert (om de ikke allerede har gjort det da).

  Men vi synes det er gøy å lære :-) Her forleden lærte hun seg å "bukke" (bakbeina oppe og hodet/forlabber så lavt som mulig). Hun synes det er kjempegøy, for jeg klappet i hendene og ropte BRA så høyt som bare det. Så nå er det "bukke" og "rygge" som tilbys når hun vil leke :-) Hun er HERLIG ! :-)

  SvarSlett
 4. Så flinke dere er! Imponert over videoen :)

  Veldig gøy å høre at dere har hatt framgang med bil-treningen! Det er jo bare såå deilige med sånne kneiker.

  Klem fra Linda og Frøya (som snart skal bli like gode, hihi)

  SvarSlett
 5. Beskjeden ?? Du er nok like flink allerede tenker jeg ;-) Det ligger nok til slekta :-)
  Hilsen Citrix

  SvarSlett
 6. Nåja. Vi kan ikke avstand, oppsitt, neddekk, fri ved fot osv. :P VI prater mye men gjør kanskje ikke like mye: hehe

  SvarSlett