torsdag 15. september 2011

Hyttetur og raptus

Hvor mye regn finnes det egentlig ? Ordentlig høstvær er det for tida ! Ikke nok med at det laver ned fra himmelen så jeg ikke får kommet meg ut på do (liker ikke å bli blaut), men det fosser jaggu over veien også !
Skummelt - men spennende ! Dette må undersøkes !
Sjefs tomte inspektøren er i sving !
Hvor har dere gjort av alle PINNENE !!
Er jo bare stein igjen her jo ??
Forrige helg ble jeg tatt med på en laaaang kjøretur. Pappa sa at vi måtte sjekke status på hyttetomta, og da slengte jeg meg med.
Ordet "Hytte" trodde jeg betydde avslapning, god mat, turer i skog og mark og masse frisk luft ? Men den gang ei. Tomta var ein steinhaug uten like. ALLE trærne var borte, fjellet var sprengt bort og "ALT" var jevnet med jorden. Ikke en pinne igjen.... (Red adm: hørtes ut som triste Karius og Baktus etter at tannbørsten har vært på ferde). Ja ja, det blir vel bedre etterhvert. Kanskje det blir et lite hundehus her istedenfor hytte ?
Men vi fikk hvertfall gått en tur over myra mellom tomta mi og hytta til tante og onkel. Da hoppet og spratt jeg av ren og skjær glede. Det gikk mer oppover enn fremover.
Prøvde meg forresten på et luftig stilfullt svev over en bekk, men der tabba jeg meg ut gitt. Fikk ikke feste med bakbeina når jeg sparket ifra, og det resulterte i at kun forbeina kom over på den andre sida. Bakkroppen datt i bekken så vannet sprutet, og bekken var i tillegg så dyp at jeg ikke klarte å stå. Så der lå jeg da - fortvilet og kjempet. Tante kom og reddet meg utav knipa. Uff så flaut ! Disse valpe-kroppsdelene er ikke alltid like lette å kontrollere....

Endelig fant jeg en kosepinne...
Jeg har forresten lært en ny ting nå; SELVKONTROLL ! Menneskene kan vifte så mye de vil og prøve å lokke meg til å leke. Men når de først har sagt at jeg skal vente, så lurer de ikke MEG. Jeg blir IKKE med på leken før de sier "JA":D
Har også sovet gjennom hele natta i hvertfall en uke nå. Har i tillegg vært hjemme alene hele dagen, kun avbrutt av tante som har kommet og luftet meg. Og alt går kjempefint. Ingen uhell og ingen ødelagte møbler. Jeg ligger fint i buret mitt (burdøra er åpen) og slapper av. Der samler jeg krefter (HA HA) til de andre kommer hjem.

Men her forleden fikk jeg et voldsomt raptus. Jada, jeg er jo fortsatt valp og forbeholder meg retten til å oppfører meg som en.... ;D Husker du hesten min ???

Vi var elleville begge to :D

Og nå bryr jeg meg ikke lengre om at den piper. Synes egentlig det bare er gøy (selv om jeg tror eierne mine blir litt lei innimellom. De blir så rare i fjeset sitt....).
Men JEG og HESTEN hadde det hvertfall grusomt gøy.
Bare se på bildene....
No mercy ! Nå kommer jeg og tar deg......

2 kommentarer:

  1. Det har kommet mye vann i det siste ja, men Ex-It sier at det ikke er noe å bry seg om. Ta fart og spring så fort du greier gjennom vannet. Det er gøy det!! Så fortsetter du med å legge deg pladask ned i vanndammen mens du glefser vannet rundt deg :D Man kan ha det utrolig gøy med alt dette våte ;)

    Ellers misunner Ex-It deg den hesten altså, lekene hans varer ikke så lenge :) Ha en fortsatt fin høst :)

    SvarSlett
  2. Hun har absolutt også det litt kreisie blikket ;)

    SvarSlett