lørdag 10. september 2011

Bursdag og kurs

Snork ! Blir sliten av bursdager altså !
Har nå gjennomført min aller første bursdagsfest. Hørte rykter om at det var vanlig å pynte seg i sånne anledninger, så da måtte jeg finne på noe. Jeg er jo egentlig ganske fin som jeg er, men en "rød liten sak" gjorde susen.
Mellomste storebror og bursdags "barn" (han fylte 15 år, så jeg kan vel egentlig ikke kalle ham barn lengre !) Christian smeltet og skal jeg dømme etter smilet hans så var dette en innertier :D
MEN bursdager tar på, og jeg må ærlig inrømme at jeg ble fryktelig sliten. Så en liten skjønnhetslur måtte til etterhvert.

Ny kurskveld er også gjennomført. Både mamma og jeg var litt uttafor denne dagen. Mamma med dundrende hodepine og jeg var ukonsentrert. Men vi klarte da litt likevel. Trygve var med for å hjelpe, og det var bra ! Jeg hadde egentlig blitt ganske så god til å holde meg på riktig plass når jeg gikk "Fot", men denne dagen gikk det litt i ball for meg. Mamma holdt på å snuble i meg mange ganger - Kan det ha noe med at jeg gikk litt for langt frem tro ?
Konsentrasjonen er på topp
Kan godt gå "Fot" jeg, bare jeg får godsaker....
Vi øvde på innkalling med innlagte "fristelser" også. Dvs at instruktøren (Siv) prøvde alle vis å få meg på andre tanker når mamma skulle kalle på meg. Men hun lurte ikke meg nei !!!

Så skulle vi prøve håndtarget. Dvs trykke snuta inn i hånda, og så få godbit. Men akkurat det har jeg kunnet siden jeg var baby. Så da måtte jeg jo bare stolt vise hvordan det skulle gjøres.

Ila treninga kastet mamma godbiter i gresset. Siden jeg hadde trent på søk i skogen tidligere, så trodde jeg dette var en ny "Søk" leik. Så jeg snuste det beste jeg kunne :D Men båndet strammet seg inn så jeg ikke fikk tak i godbiten. Når jeg ga opp og begynte på noe annet, klikket det for mamma og jeg fikk godbit. Dette skjedde hver gang. Det var da jeg begynte å lure på om jeg leikte feil leik ? Kanskje dette var noe alla "Vent" leiken vi holdt på med istedenfor ? Vanligvis når mamma holder en godbit eller leike og sier "Vent", så tar jeg det ikke før hun sier "Ja". Jeg får gruble litt på dette - er ikke alltid like lett å vite hva disse menneskene vil !

Har nå prøvd å være hjemme noen timer alene hver dag nå. Tante har dukket opp noen ganger, men jeg ligger fint i buret og sover hver gang. Ikke har jeg hatt uhell heller. Må jo berolige de spente og engestelige eierne mine. Jeg KAN klare meg selv. Og så er det jo kjempestas når de kommer hjem igjen da. Da vet jeg ikke hvordan jeg skal få kysset dem godt nok. Og først DA kommer uhellet.... Oups ! Ja ja, det kan jo skje den beste...... Jeg blir jo bare så ivrig...

Piraten er igang igjen.
Ånei, var det noen som så meg ?
Får prøve å gjemme meg...
Veide meg idag. Har doblet vekta siden jeg ankom sørlandet. Veide hele 11,1 kg.
Kan det være alle de beina jeg gnager på som gjør det tro ?
Vel, de er hvertfall gørrgode.

Titt tei :D Noen som har sett noe ?
Får sette opp mitt mest uskyldige uttrykk "just in case".....
Her om dagen angrep jeg et bein (lekte pirat igjen) og koste meg gørrmye. Men så dukket det derre fotoapparatet igjen, så jeg forsøkte å gjemme meg bak labbene. Da kunne ikke jeg se noe lengre, så da gjaldt nok det for både fotoapparatet og eierne også tenker jeg.

Når jeg dukket frem fra "gjemmestedet" igjen, så satte jeg opp mitt mest uskyldige blikk. Tunga litt ute og ørene opp. Er jeg ikke fin ?

Kooooz til alle kjente fra Fuzzy Citrix

6 kommentarer:

 1. Åå, dere har altså så fin og koselig blogg :D Superheldige som går på kurs hos Siv. VI skal være observatører på kurset hun skal ha i Tromsø snart. Gleder oss kjempemasse! Mammaen min driver å roter og ombestemmer seg for hva ting skal hete. Det er litt forvirrende, men jeg begynner å bli flink. Først trodde jeg også at hun lurte meg når det plutselig het Fri istedetfor Værsågod, så jeg holdt meg i skinnet - for jeg hører vel forskjell på kommandoene mine! Men så var det visst greit å løpe ut på Fri likevel. Håper hun bestemmer seg snart, jeg har viktigere ting å gjøre! :)

  kosedask tilbake fra Frøysen!

  SvarSlett
 2. Så koselig at du liker bloggen min og at du legger igjen kommentarer :-)

  Jeg går på valpekurs via Amokk hundeskole og har Siv som instruktør. Flink dame, så her er det bare å suge til seg all den kunnskap jeg kan.
  Det er jaggu ikke greit med alt "surret" fra disse menneskene. Eierne mine sier også ofte feil, men da tenker jeg som så at jeg får vel prøve å redde dem ut av det. Ja, dersom jeg bare forstår hva de mener da :-) Av og til hender det at jeg tilbyr flere ting etterhverandre bare for å være sikker.... Har jo ikke lyst til at det skal bli så flaut for dem, stakkars... Er sikkert ikke greit å være eier heller !

  Voffs tilbake fra Citrix

  SvarSlett
 3. Hehe, virker som dere har det gøy :) Så at du hadde kommentert i bloggen til Linda angående at du savnet å ha noen med valp på samme alder å trene med i nærheten. Jeg er kanskje ikke i Kr.sand det første leveåret til disse små, men når de er unghunder og i puberteten kommer jeg til å bo i Kr.sand, og kanskje vi kan treffes innimellom for en trening? Er jo gøy å se hvordan det går med søskenene også tenker jeg :D

  SvarSlett
 4. Ja det hadde vært hyggelig :-) Er jo så gøy å se hvordan det går med de små. Og kan vi kombinere det med trening er jo det bare kjempekoselig :-) Bare si ifra !!

  SvarSlett
 5. Og JA - Vi koser oss glugg ihjel :-)
  Ett år uten en border collie ble så altfor stille :-) Livet er ikke det samme uten.....

  Vi er ikke proffe, men vi synes det er gøy å lære - begge to ! Ikke noe er så motiverende som når vi plutselig har skjønt noe nytt :-)

  SvarSlett