tirsdag 13. mars 2012

Mens vi venter på....

Lenge siden sist J Trodde dere jeg hadde stukket av ?? Neida, har bare hatt andre ting å tenke på.
Hvor ble det av alt det hvite, f.eks ? Hvorfor er det blitt så mye varmere - Kan jo ikke kaste pelsen ? Og hvor er det blitt av løpetida alle snakker om ? Har den løpt sin vei uten at jeg har merket det ? Hvorfor blir jeg stressa av biler ? Hvorfor smaker senga mi så godt ? ....og for ikke å snakke om dørkarmene !! Hvorfor liker jeg ikke lengre griseører og gnagebein ? Hvorfor vil ikke menneskene stå opp kl 0500 når jeg er sprell våken og klar som et egg for nye utfordringer (får alltid beskjed om å legge meg igjen) ? Ny dag - nye muligheter, må dere vel skjønne !!
Hvorfor prøver alle å "bestikke" meg med godbiter ? Kanskje det er fordi de vil jeg skal vise hva jeg kan - Men hvorfor gang på gang ? Dere vet jo at jeg kan ? Har dere dårlig hukommelse, kanskje...
Hvorfor vil ikke alltid de voksne leke når de ser på nyhetene ? Hvor ble det av de gøyale kurskveldene ? Hvorfor "tvinges" jeg til å gå fint ved siden av eierne hele tida ?.....og hvorfor i alle herrens dager slenges kommandoer ut i hytt og kanon ?
Er forresten en kløpper på å tilby ting selv JJ Bare se selv ... Snurr film !

Har hatt en del lekerunder med Odin i det siste. Kjempegøy altså !!J Men Odin er svææææær - hvertfall føles det sånn når han dulter meg i sida. Da går det hulter til bulter, og så jager jeg ham litt etterpå. Prøver stadig vekk å renne ham overende også, men han er stødig som et fjell ! Tror Odin må være ganske så sprek, for mens jeg puster og peser og er helt utslitt, ja så står han der og kikker rart på meg og venter på neste runde.
Like gale begge to....
Samtidig med at jeg mistet valpetennene og forsvant også lysten på griseører og gnagebein.
Så da får jeg ikke "pusset" tennene mine så mye.
Til gjengjeld fikk jeg ny leike (se bildet) J YESS !!  Den var gørr gøy ! Den lukter faktisk kjempegodt, den er av myk gummi, den renser tennene mine når jeg tygger på den, og sist men ikke minst den er FANTASTISK gøy å leke med.... Og ikke har jeg klart å ødelegge den heller

Men nå har jeg ikke tid til å blogge mer. Kanskje noen vil leke ? Har hvertfall ikke tid til å vente mer... Nå vil jeg ha ACTION !! 

2 kommentarer:

 1. Hei! En liten hilsen til søster'n fra Freidig! Nå har Freidig bodd her hos oss i 4,5 måned og vi storkoser oss sammen.
  Du er kjempeflink til å trene synes Freidig. Det ser ut som du synes det er like gøy å trene som Freidig og Itzy gjør :) I går var Freidig og gikk spor og beg. å trene felt for første gang, og hun var kjempeflink!
  Igjen - kjempekoselig å lese litt om dere.
  Masse hilsner fra Liz, Itzy, Freidig og lille Pia.

  SvarSlett
 2. Nei såååå koselig å høre fra deg :D og så gøy at du leser bloggen min o)Det motiverer til videre blogging :D

  Jeg koser meg sammen med eierne mine, og vi trener i vei. Det gøyeste er når vi kan leke sammen. Da kan jeg gjøre HVA som helst.
  Idag fikk vi besøk, og da stilte jeg meg på plass hos dem med en gang. Kunne jo være at de hadde en godbit eller ville leke ?

  SvarSlett