tirsdag 20. desember 2011

Dette var rart....

Merkelig dette her...
...men det går an å leke i, skjønner du !
Skulle ut å tisse ikveld, og vet du hva ?? Jo; en gang når jeg hadde bitt hull i hesten min så var det masse hvitt på gulvet. Og ute nå; ja der så det ut som om 1000 hester var bitt hull på !! Det var hvitt overalt ??? Ble helt overrumplet jeg. Jeg ble stående på dørstokken og bare kikke - glemte visst det jeg egentlig skulle gjøre....
Ble litt varmere i trøya etterhvert, og det ble ganske gøy når mamma ble med ut. Hun lagde små hvite baller og vi gravde i det hvite.

Ellers er det en stund siden jeg har blogget nå. Har hørt at alle visstnok skal ha det så travelt før jul, så da har jeg latet som om jeg også har vært travel.
Har lekt masse med hesten, noe som har resultert i at mamma har hatt den på "sykehuset" mange ganger. Den manglet bein og sist gang vi lekte slo den hull i hodet. Så nå har hun gitt opp. Vi "begravde" den i søppelbøtta....
Men jeg har da flere leker jeg. Denne gummiballen, f.eks, er tøff. Den er ikke helt rund, så den prøver stadig med noen unaturlige rundkast for å komme unna. Og sånt er jo artig.

Siden jeg er en ekte border collie har jeg nå fått meg en ny artig leike som passer enda bedre.
Er du nysjerrig, kan du jo ta en titt i videoen....
Jeg kan virkelig kose meg. Men den har mistet noen bein den også nå.... Hmmmmm

Ellers trener jeg som best jeg kan. Tror jeg surrer litt for tida og blander både det ene og det andre. Er det tenåringsnykker tro ? Og veien er fortsatt skummel. Klarer ikke å slappe av der. Trenger nok mer hjelp. Men nå er vi påmeldt nytt kurs på nyåret - Amokk igjen, så det blir nok stas ! Har nok godt av det igjen.... Gleder meg !

Skogturer blir det også. I helga var det kuldegrader og frost samtidig som det var sol. Helt nydelig !! Da var vi ute i over to timer på tur. Både hund og eier blir strålende fornøyd av slikt !

Idag har jeg vært på Hove sammen med Birk og "Drammenserne". Du verden som jeg fikk løpt og kost meg. Klarte jeg å slite ut Birk tro ?

Vi vasset over til ei lita øy også - selv om det var aldri så kaldt i vannet.


Ellers må jeg benytte anledningen til å ønske alle lesere og venner en riktig god jul og et godt nytt år. Håper 2012 blir like fullt av positive opplevelser og oppdagelser som året som har gått.

Juleklem fra Fuzzy Citrix

2 kommentarer:

 1. Så fint med oppdatering! Damer så fine som disse kan gjerne tillate seg litt uanstendig oppførsel, det er vel bare bra for moralen tenker jeg :p

  "Jippi" at dere også har tenåringsnykker! :D Hihi. Så er det ikke bare oss.

  Blinkskudd med ballen der, altså :)

  Juleklem fra oss

  SvarSlett
 2. Superherlig blogg som vanlig! :)
  Synd at hesten din døde, men sauer er jo ikke så værst de heller :)

  God Jul!

  SvarSlett