torsdag 25. august 2011

Rene barnematen !

Her er jeg sammen med 2 andre deltakere.
Vi var de første som ankom, så vi fikk god tid til å hilse
Hmmm - prøver å lukte litt fra denne kanten jeg...


Æsj ! Tungekyss !!!!! Dette var vel å dra det litt langt vel !
Ja, da har jeg altså vært på min første kurskveld. Mamma og Trygve fulgte meg og hadde pakket sekken med masse godsaker og leker.
Men kurset ble rene barnematen for sånne som meg. Var så flink at kursinstruktøren lurte på om jeg hadde vurdert å konkurrere i lydighet !? Kanskje jeg burde vært på videregående kurs likevel (selv om jeg var yngste deltaker) ?
Ja, jeg fikk hvertfall vist frem mitt sanne jeg :D

Er du leken hva ? OK - jeg er med !


Det meste kunne jeg fra før - og mer til !
Vi øvde på leking - det er jo bare gøy. Ble litt vippet av pinnen når jeg lekte med mamma og det ankom en ny valp som bjeffet. Liker ikke sånne forstyrrelser, så da måtte jeg gjemme meg mellom beina til mamma og bjeffe litt tilbake. Men leking er jeg en kløpper påså jeg hentet meg kjapt inn igjen. Under leking er det masse iver og leke-brumming :D

Deretter skulle vi prøve innkalling, og det gikk greit å komme både til mamma og Trygve. Dere har jo alle sett videoen av hvor flink jeg er til å komme når jeg skal  :D Jeg stilte meg til og med fint på plass før godbiten kom, og jeg gikk fint Fri ved fot uten band på vei tilbake.

Så skulle vi prøve seg på noe de ikke trodde vi likte, men den gang ei. Leken var at vi skulle øve på å gå inn i buret. Men det er jo også helt greit. Jeg har jo vært vant til bur fra jeg var liten.... :D
Bur trening er vel ingen sak... Lurer på hva som skjer der ute ?
Se så fint jeg sitter på plass hos Trygve da !
Og det til tross for at alle de andre valpene
fyker rundt beina våre....
Trygve har fin kontroll
på meg han også.
Jeg adlyder ALLE !
Til slutt fikk vi lov til å leke sammen alle sammen - uten å gå i band ! Det var gøy det !
Vi løp over den store gressplenen i full fart.
Wheeeee.... :DMen så tok jeg meg sammen og søkte kontakt med Trygve. Klarte uten problemer å holde konsentrasjonen og sitte fint på plass selv om de andre sprintet i en rasende fart rundt oss. Snakk om stålkontroll !

Alt i alt var mamma strålende fornøyd. Hun sa hun ble overrasket over at jeg klarte å holde konsentrasjonen så bra med så mange andre hunder og mennesker rundt meg.

Men nå har jeg fortjent å slappe litt av. Vi sees !2 kommentarer:

 1. Takker så mye! Jeg gjorde så godt jeg kunne :D
  Det var gøy å se at du hadde funnet frem til siden min :D
  Det er jo så mye rart som skjer i en valps verden, så da blogger jeg litt utifra hva jeg opplever (mitt lille skråblikk på hverdagen).
  Vi sees til onsdag !
  Voffs fra Citrix

  SvarSlett