onsdag 6. juli 2011

Jeg er en søt liten Border Collie valp

født i begynnelsen av juni 2011 på kennel Getweiler som drives av Elisabeth Isaksen. Jeg er ei tispe i et kull av totalt 8 valper (5 tisper og 3 hanner). I Arendal venter mine eiere - sprekkeferdige av lengsel og spenning. Ingenting er vel bedre enn å være etterlengtet :-) ?
Spørs bare om Elisabeth klarer å gi slipp... Hun gjør en fantastisk jobb for oss små og det kan ikke være bare bare å la oss søte små reise....
Livet som valp er både spennende og slitsomt. En liten blund må til både titt og ofte :-)

Mamma Diva arrangerte stående bufé første dagen vi var ute i det fri. Sånt smaker alltid godt !


I Arendal har jeg allerede et flott hundehus og utegård, men jeg tenker nok at jeg heller vil være mesteparten av tida sammen med eierne mine enten inne i huset, lekende ute på den store plenen eller kose oss sammen på brygga. Trening og turer i skog og mark blir det helt sikkert :-)

3 kommentarer:

  1. Flott side dette, tøft navn på en fin hund

    SvarSlett
  2. Oj så gøy at dere vil blogge,en oppdretters og andre søskens glede,da kan vi følge dere på alt dere foretar dere ;) Tusen takk for flotte ord,vi er vel alle opptatt av kvalitet og jeg gjør så godt jeg kan i min avl så det skal ligge til rette for et langt og innholdsrikt hundehold i veldig mange år!!Sees snart ;)

    SvarSlett
  3. En søtnos! Gleder meg til den skal komme med på kontoret:-)

    SvarSlett