Til minne om...

Eierne mine har vært så heldig å ha border collie også før jeg flyttet inn. Denne siden er til minne om dem.
Det har vært mange hunder her i huset som har hatt navnet Lyna. Først en elghund, men deretter var det kun border collie her i huset.

Lyna
Den første border collie-Lyna'en var ei tispe som ikke trengte hundegård. Den diltet alltid etter pappa mens han jobbet, og hun bare gjerne på en pinne for å hjelpe til.  Selv på dette bilde har hun en pinne i munnen J Hun holdt seg alltid innenfor eiendommens grenser.
Lyna ble født i 1981 og døde i 1991.
Lyna
Lyna var ei koselig tispe som rakk å bli over 13 år. De siste årene begynte hørselen å svikte, så da hørte hun ikke lengre når vi ropte på henne. Men verst av alt var når hun fikk kreft i livmora. Det spredte seg og hun fikk vanskeligheter med å holde seg. Allmenntilstanden ble dårligere og dårligere og tilslutt var det ingen annen utvei enn å la henne få slippe mer lidelse. Hun døde i begynnelsen av 2004.
 

Frikk
Frikk ble født 9.juli 2009 på Saltrød og var yngst i en søskenflokk på 7. Han var en staselig kar med en helt nydelig pels. Eierne mine så tidlig at Frikk ikke var så utholdende som forventet. Valper skal jo ha uuttømmelige krefter, men han ble fort sliten. Frikk var likevel blid og glad og var alltid med på det som skjedde. Det var først når han rundet året at det for alvor gikk nedover. Etter utallige besøk hos dyrlegen viste beinmargsprøve at han hadde blodkreft. Frikk klarte dessverre ikke mere. Dyrlegen kom hjem til oss og lot ham slippe flere lidelser. Frikk døde 25.september 2010.
8 uker gammel
Julaften 2009 - 5 måneder gammel
Mars 2010 - 8 måneder gammel
Julaften 2009 - 5 måneder gammel