søndag 28. oktober 2012

AU !


Forrige søndag startet helt fantastisk. Sola skinte og det var ordentlig fint turvær. Derfor var jeg strålende fornøyd når mamma og pappa fant frem båndet JYess ! Vi lekte gjemsel mens vi gikk, og det var spennende. En gang gjemte mamma seg så godt at jeg ikke kunne se henne. Men etter å ha svinset i full fart forbi tre ganger, så innså jeg at jeg måtte bruke nesa istedenfor. DA gikk det ikke mange sekundene før mamma var funnet og konstatert i god behold.

Denne dagen gikk jeg for det beste i bånd, men jeg fikk lov til å ta meg noen vimseturer alene innimellom. Jeg forsvant inn i skogen, og et eller annet ble fryktelig vondt L AU, AU, AU !!!! Men tøff som jeg er, sprintet jeg tilbake og fortsatte turen. Vel hjemme skulle mamma absolutt se på beina mine. Var de ikke fine nok kanskje ? Hun fikk et alvorlig uttrykk i ansiktet, fant telefonen og gjorde noen avtaler. På nytt ble båndet satt på. Ny tur tro JJ?

Men nei da. Vi reiste til et hus med noen som skulle undersøke meg enda mer. De ga meg noe som gjorde at det svirret rundt i hodet mitt L Akkurat her er det noen glimt som er borte fra hukommelsen, men jeg sjanglet hvertfall ut på egne bein etterpå. Da hadde jeg noe rart rundt låret. Mamma sa jeg hadde en 6 cm rift og hadde sydd over 10 sting L Hmmmm. Ikke nok med det, men når jeg kom hjem så ble jeg «plaget» ennå mer..... L
De forsøkte da å ta en krage over hodet mitt L HJELP ! Ble livredd og utrygg på alt og alle L
Har du prøvd å få en bøtte festet over hodet kanskje ??? Turde ikke røre meg en gang og så ut som om de syv dødssyndene hadde nådd meg samtidig. Så da stod jeg der da og ikke turde å røre meg L Heldigvis tok de den av etter en stund. Puha….J
Jeg fikk lov til å være uten krage en stund, men når jeg bare fjernet bandasjen så var det ingen annen vei tilbake enn å ta på kragen J Det hjalp når jeg og mamma skulle være alene hjemme noen dager. Da fikk jeg fred og ro rundt meg til å øve. Masse kos og trøst måtte til. Lokking med godbiter hjalp ikke – kan jo ikke spise inni den der ?? Men litt forsiktig leking gjorde susen J. Mamma fant «raffen» (=giraffen), og da våknet jeg litt til.
Etterpå sov jeg ved siden av mamma i sofaen – med den dumme kragen.

Og nå går det mye bedre. Har til og med vært hjemme alene med den greia på. Jeg prøver fortsatt å komme meg bort når de finner frem kragen, men når jeg skjønner at det ikke er noen vei tilbake, så står jeg fint stille de den er ordentlig på.
Mamma synes forresten jeg er GØRRFLINK ! JJJJJ

Har forresten ikke sett pappa på nesten en uke nå L Og vet du hva ?? I dag dukket han opp inni PC’en (ringte via Skype) !?!
Er noe rare greier det der, men jeg både så og hørte ham med egne ører/øyer.
Måtte slikke på høyttaleren, så glad var jeg J
Og avstandskommandering fra Singapore til oss her hjemme går HEEEELT fint. Slå DEN du J Etterpå lå jeg på pulten og passet på PC’en - det har jeg ALDRI gjort før.... Men, her måtte ta ansvar å sørge for å ta godt vare på pappa…..
Savner pappa'n min jeg....L Snufs, Kom fort tilbake er du snill.....

1 kommentar:

  1. Herreguuuud så sjarmerende hun er der hun ligger ved PC'n!

    SvarSlett