onsdag 19. oktober 2011

Hytte, hytte og atter hytte

Ja nå er det en stund siden jeg har fått tid til å blogge. Mamma og pappa er så altfor opptatt ! Synes nesten de jobber både dag og natt, jeg. Er det ikke jobb-jobb så er det hyttejobb. Er nesten blitt ekspert på forskaling og støyping nå. Men av og til så blir jeg drittlei og sovner fra hele greia. I det siste har jeg funnet ut at mamma og pappa bare får holde på, så finner jeg heller noe å leke med i mellomtida. Pinner er jo gøy og litt sølepytter er jo heller ikke å forakte. Og så er det jo en fordel å gjøre seg kjent i området, så jeg er noen turer rundt omkring. Det hender også at jeg får låne yndlingskongen min innimellom – ja, den jeg EGENTLIG bare får lov å ha når vi trener….. Og så hender det at mamma synes det ser så gøy ut at hun bare MÅ bli med. DA er jeg i mitt ess !
Nå vil jeg LEKE ! Blir du med ?
Pinner for eksempel - DET er gøy !
Yndlingskongen er ENDA bedre !
I farta !
YESS ! DEN er MIN !
Titt tei - du får ikke tak i meg..... Nei....
Fordelen med å være på hyttetomta er at det også blir noen turer i skog og mark. Da er jeg i mitt ess og løper og har det fryktelig moro. En dag tok vi oss en tur til «fossen» og der liker jeg meg kjempegodt. Jeg hopper og spretter og forsøker å fange vannet i bekken.
Kom an da ! Nå er det tur tid !

Se så fin natur det er her. ...og så fin en profil :-)


Få opp farta da, treiging !

Endelig fant jeg den gøye bekken like ved fossen.
Sjekk DET blikket !

Weeeeeeee ! I farta !!
Nei, NÅ tar jeg deg !!

Nå tar jeg deg.....
En gang så fant også Odin veien til hytta. Tenk at han klarte det ??? Det er jo hele 2 timer å kjøre hit ? Han må jo ha blitt helt utslitt av å gå, stakkars. Og endatil hadde han krefter til å leke med meg ?!
Odin er gøy å leke med han.

Odin ? Hva er det du prøver på ??


 
Hjeeelp - Odin "angriper" !
Ja, da får jeg bare "angripe" tilbake.
Nå tenker jeg du ble skremt ja :-)


Hjemme har jeg fått lov til å prøve meg litt med ball og tunell. Det likte jeg godt. Ble nok litt overivrig til tider – sånn er det jo med alt som er gøy. Det dumme er at mamma stopper mens jeg synes det er aller gøyest. På den måten leeeengter jeg så fryktelig til neste gang jeg får lov til å leke samme leken. Huff a meg....

Ellers trener jeg på å gå langs veien. Biler er helt ok når de kjører sakte og er snille. Men jeg liker IKKE når de kommer i full fart. Da blir jeg redd, stikker halen mellom beina og legger meg skjelvende ned i grøftekanten. Fy flate så fort noen av dem kjører og så mye som de bråker !! Tror mamma og pappa er litt redd for at jeg skal angripe bilene eller gjete på dem etterhvert, så her tror jeg de er litt bekymra. Ja ja, jeg får jo trene og trøste disse eierene mine litt da, så ikke de blir så redde på mine vegne …. Noen som har lyst til å hjelpe meg med å trøstinga???

Har jeg fullført vaksine nr 2 når jeg var 4 måneder. Veide da 14,5 kg. Fikk noen øyedråper samtidig, men der satte jeg labben ned. Noe så ekkelt !!! VI hadde noen kamper rundt dette, men nå er jeg blitt riktig så flink. Stakkars eierne mine – de vil meg jo bare vel, så da kunne jeg ikke annet enn å gi meg. Nå skakker jeg forsiktig på hodet og vender dem hvert øye etter tur så de får gjort det de skal.
Avslutter med bilde av kosestund med mellomste bror min. Jeg sovna i armene hans mens labben hvilte på kinnet. Vi koste oss begge to.

Natta ..... snork !

4 kommentarer:

 1. Awh! Vi har savnet dere. Så fin hun har blitt! Jeg tenker ofte med Frøya at det er rart at hun kan bli finere, når hun var det fineste i verden som 9 uker. Men det blir hun altså.

  Frøya syntes også de bilene var skumle i starten. Heldigvis (eller uheldigvis - alt etter som) så bor vi jo rett ved veien, så det er ikke skummelt nå lengre. Men lysene på bilene når det er mørkt, det er kult å gjete på gitt.

  Og det blikket Fuzzy har med vannet, det er akkurat samme blikket Frøya har når hun leker oppi vannskåla si. (En skulle tro hun hadde blitt for gammel til sånt, men neida).

  Stor klem fra oss ^^

  SvarSlett
 2. Gøy å høre fra deg, og koselig å høre at jeg er savnet :-) Men jeg har både trøblet med internettet eller så har jeg vært på tur. Det er jo så mye å holde på med for en liten (?) valp.

  Godt å høre at andre også jobber med trafikken. Det er ikke bare bare. Frikk, forrige bc som eierne mine hadde, var også gjetende på biler. Men han vokste det heldigvis av seg. La oss håpe at det samme skjer med meg :-) Jeg blir så forferdelig stresset slik det er nå.....

  Vann vokser jeg nok aldri fra :-) ...eller andre leker for den saks skyld. Hart hørt det er noe som heter at "man aldri blir eldre enn man føler seg". Og jeg er jo leken fra innerst til ytterst :-) Så det blikket blir det nok ikke siste gang dere ser :-) Antar det ligger til familien ?!

  SvarSlett
 3. Endelig litt livstegn ;) hvor har du gjort av hesten?du kunne jo bare tatt med han på en tur vettu når de andre blir "kjedelige" :D Biler som kommer fort liker ingen og reaksjonen du har er helt normal for bc å være,kanskje du kan få mammaen og pappaen til å holde deg tettere til seg,sette seg på huk å nekte deg å flykte...prøve å roe deg i steden å gi deg litt støtte når bilene kommer farene så du slipper å føle at dette må du fikse selv,for det er jo normalt å flykte når ting blir ubehagelige ;)Men noen ganger må man gjøre ting man ikke liker også,som f.eks å dryppe øynene ;)Det gjørme genet stammer fra pappa Pyro,nesten alle søsknene dine har det samme,hehe!!Ligger en video av Frøya på fb profilen min,du kan jo vise menneskene dine den en dag?!?Masse lykke til videre lille venn,stooooor klem!!

  SvarSlett
 4. Ja det var gøy å høre fra deg igjen - trodde neste du hadde glemt meg jeg ?

  Tja hesten ja. Det er noen her som prøver å hevde at hesten er inne-leke og pinner er ute-leker. Hørt sånn tull ?? Hester finnes jo utendørs også ! Det har jeg sett med egne øyne, og da buffet jeg så mamma skulle se det hun også. Samme er det med pinner - ja de finnes inne også. Det ser jeg hver gang eierne mine fyrer i peisen..... Voksne er av og til ganske teite altså....

  SvarSlett